Fiskemys & bärstols funderingar
 
Låt mig presentera.. Lill- och storfiskarn! Otroligt fint idag, skogen bjöd oss på en spegelblank sjö. Men det varade inte allt för länge då ett regnväder kom över oss. Antagligen däför det inte var så livat i pölen, inga vak, och ingen fisk för vår del idag. Men det gör inget, alltid trevligt att få kasta lite, och Astrid tycker det är så spännande att vara ute vid vattnet. 
 
Efter idag insåg jag också att det är dags för mig att leta efter en bärstol's ryggsäck att ha lillan i, börjar bli ganska tungt att ha henne hängandes fram, sen är det lite bökigare när man är ute och gör saker, som att fiska, exempelvis. Har hunnit titta runt lite på olika modeller, och vet ungefär vad det är för något jag skulle kunna tänka mig köpa till Astrid. Det ska vara en bärstol med lite packutrymme, då jag oftast är själv ute och går i skogen - Vilket resulterar i att jag måste ha någonstans att ha saker. Sen är det självklart viktigt med ett schysst bärssystem, som belastar tyngden rätt. Att den ska vara självstående är inget krav jag har egentligen, men det är en bra funktion. När jag läst lite om bärstolar, har det stått en del om lösa remmar som utgör en stryprisk för barnet, det verkar som att de är de billigare alternativen som har dessa otäcka remmar.
 
För tillfället är jag nog mest såld på en stol vid namn Vaude Shuttle Comfort som klarar upp till 18 kg, och har en hel del bra funktioner samt hög säkerhet. Men jag ska fortsätta kika runt lite, och se vad det blir för något!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress