Lilla vilddjuret
Både igår och idag har jag haft sällskap av lilla vilddjuret Koda, som är min mammas håriga lufs. Koda är en rolig liten herre, av rasen tibetansk spaniel, det är sant det dom säger om dessa hundar. En stor hund i liten kropp! 
 
 
Jag släppte honom lös vid Umsi, så han skulle få springa av sig. Det är lätt att luras av hans korta ben, men jäsiken vad snabb han är! Direkt han kom ut ur bilen for han iväg som ett spjut. Astrid tyckte självklart det var superkul när han sprang runt och tog pinnar. Eftersom jag hade henne på axlarna kunde hon se allt det lilla yrvädret höll på med!
 
 
Verkligen roligt att se hur dessa två blivit mer och mer kompisar. Egentligen har Koda alltid varit förtjust i Astrid, hon har dock inte varit så lättflörtad. Det är nu på senare tid som man ser att hon börjar gilla den lille charmören. I början var han mest läskig, men nu går han faktiskt att klappa på!
 
 
Låt er inte luras av bilden.. Han är inte så lugn som han ser ut, haha! Detta var faktiskt innan vi skulle åka hem, och efter att jag försökt få fast honom på hundra olika vis.. Alltid när man ska koppla honom tror han att det är en lek och börjar ta pinnar och springa ifrån en. Lilla vilddjuret. ♥
 
 
Emelie Bumbi

Gud vad härlig blogg du har! Djur o natur gillar jag ! 😍😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress