En solskensdag
 
Hej på er! Hoppas ni har lika underbart väder som vi har! Idag var det lite bitigt ute men med strålande solsken. Ett sådant där magiskt januariväder. Jag och Astrid har varit och hälsat på islandshästarna, sen gick vi ned till sjön en vända. Gäller att njuta soljuset dessa mörka månader. Resten av dagen har vi lite att göra här hemma, jag måste få lite jobb gjort på datorn, men det hinns med när Astrid tar sig en tupplur. 
 
Lite städning och smålock står även det på dagens agenda.. Ska skruva ihop klädställningen som kom på posten igår. Äntligen slipper golvet agera garderob! Tänkte försöka hinna med att få lite ordning på mitt arbetsbord också.. Just nu ligger det kameror, datorer, pennor och papper åt höger och vänster. Tycker det är så skönt när man har ordning på grejerna, av någon anledning blir det alltid roligare att jobba då. 
 
 
Förresten.. Ni vet bärstolen jag nämnde förut att jag vela införskaffa? Här är den! Lite halvt på bild. Kan säga att det är en av mina bästa köp! Jisses vad bra den är. Anväder den hela tiden, smidigt nu på vintern när det är snö överallt och vagnen begränsar en. Underbart bärsystem, bra med fack och Astrid sitter som en liten hövding. Sen kan man ställa ned bärstolen också så den kan stå på marken, med hjälp av ett stöd man fäller ut. Skitbra rent ut sagt. Ni kan bland annat hitta den här
 
 
 
My ♡ Larsson

Men lilla gull! :D
En sådan bärstol skulle vi ha haft med Lily när hon var mindre. Men det vart så bekvämt med sjalen vi redan hade hehe. Skulle vi få ett till barn så skulle vi vilja ha både och!

Vilka fina foton sen då! Ja i hela din blogg. Älskar den typen av foton. Hoppas vädret håller i sig också, här regnade det inatt och nu har det varit minus 10... Skaplig is nu!

Nåväl. Ha en underbar helg fina du! :)

Mirre

Ohh men supersmart med sådan bärsele, samt så idylliska fina bilder

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress