En dag i Røros
För några dagar sedan for jag och Jessica över gränsen till vårt kära grannland Norge, för att tillbringa dagen tillsammans i den gamla gruvstaden Røros. 
Jag har själv inte varit där allt för många gånger, detta blev närmare bestämt min fjärde gång. 
 
Inte för att jag har mycket över för städer, men Røros är en plats som fångade mitt hjärta första gången. Kanske beror det på att tidens gamla vindar fortfarande drar genom de gamla gatorna. Bitvis är det som att tiden i staden har stått stilla - det älskar jag.
 
 
Påväg in mot stadens hjärta stannade jag och Jessica till. Såklart hade vi fått syn på något. Hästar. Arbetshästar - med ett föl.
 
Känns verkligen bra att jag har en vän som blir lika uppslukad av fina miljöer, och av djur som jag själv blir. Jessica och jag har liksom inte bråttom, utan vi kan bara stå och betrakta. Såklart kom det också en väldigt söt liten katt in i bilden som skulle till och busa med fölungen.
 
 
Där är hon! Jessica. Så otroligt rolig, godhjärtad och fin på alla sätt och vis. Tänk så glad jag är att vi träffades - jag som hade noja över hur sjutton man träffar vänner i vuxen ålder nu när man hade flyttat och allt. (Sätter man upp en annons på ica? KOMPIS SÖKES!) ..Men så träffade jag Jessica! ♥ Utan annons bör tilläggas.. Haha!
 
Lunsj..Lunch. Den maffigaste salladen jag sett i hela mitt liv. Gott var det!
 
Utanför Røros kyrka.
 
 
Katt nummer två som vi träffade på. Den här majestätiska herren dök upp från ingenstans utanför kyrkan. Han gick raka spåret fram till kyrkporten och satt sig - förmodligen såg han detta som sin stora chans att bli fotograferad.. och klappad såklart!
 
Efter massa kaffe, lunch, shopping, fotande och katt- klappande var det dags för oss att styra hem tillbaka mot Funäsdalen. Tack för den här gången Røros!